Rolgordijn standaard uitvoering

Een rolgordijn wordt standaard afgewerkt met een onderlat, steunen met eindkapjes en kettingbediening. De onderlat zit netjes verwerkt in de onderzoom van het rolgordijn.
We stemmen de kleur van de onderdelen en ketting af op de door jou gekozen stofkleur.

Rolgordijnen zijn al jarenlang geliefd. Ze zijn stijlvol, praktisch en geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen. Of het nu gaat om kleine of zeer grote ramen, dakramen of draai-kiepramen, oude boerderijen of nieuwbouwwoningen, rustgevende slaapkamers of juist gezellige woonkamers. Een rolgordijn kan altijd.

Onze collectie rolgordijnen bestaat uit transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen.
• Transparante stoffen zorgen voor een mooie, zachte lichtinval.
• Lichtdoorlatende stoffen zijn zo geweven dat ze licht doorlaten maar voldoende privacy bieden. Daarmee zijn ze erg geschikt voor de woonkamer.
• Verduisterende stoffen zijn geschikt voor de slaapkamer.

In onze collectie vind je stoffen met vochtbestendige, vuilafstotende, vlamvertragende en warmtewerende eigenschappen. Daarnaast zijn er beeldschermgeschikte stoffen. Deze stoffen zijn geschikt voor het werken met beeldschermen.Deze stoffen gaan hinderlijke weerkaatsing op schermen tegen en zijn daarom ideaal in thuis werksituaties.

SCREENSTOF: ideaal voor grote ramen
In onze uitgebreide collectie vind je ook extra grote rolgordijnen. Deze rolgordijnen zijn voorzien van de speciale ‘screenstof’. Wat deze stof uniek maakt is de grote afmeting, namelijk tot wel 4 meter breed en maar liefst 6 meter hoog! Uitermate geschikt voor grote raampartijen. De rolgordijnen met screenstof zijn verkrijgbaar in de tinten wit, beige, grijs en zwart en in verschillende transparanties.

ELEKTRISCHE BEDIENING
Voor extra bedieningsgemak en rolgordijnen op moeilijk bereikbare plaatsen is onze elektrische bediening een uitkomst.

Terug naar overzicht