Duo rolgordijn met koof

Eindeloos variëren met duo rolgordijnen
Dat kan met het duo rolgordijn. Dit bijzondere rolgordijn bestaat uit twee lagen stof met horizontale transparante en niet-transparante banen.
Door de stoflagen te verschuiven bepaal je zelf de mate van lichtinval en privacy.
Omdat je de stoflagen op elke gewenste stand kunt schuiven, kun je oneindig variëren met het licht. Als het duo rolgordijn neergelaten is, zijn de stofbanen altijd gesloten.

LICHTWERING & PRIVACY
Een strakke uitstraling en toch speels omgaan met licht en doorzicht. Dat kan met het duo rolgordijn. Dit bijzondere rolgordijn bestaat uit twee lagen stof met horizontale transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen te verschuiven bepaal je zelf de mate van lichtinval en privacy.

BAANBREEDTES
Duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar met verschillende baanbreedtes: van 4,5 cm voor een subtiel effect, tot maar liefst 40 cm.
Deze stoere brede banen staan heel mooi voor grote ramen.

STOFFEN
Je kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod van stoffen in de kleurgroepen wit, beige, bruin, grijs, taupe en zwart. Alle stoffen zijn van hoge kwaliteit, lichtecht en nagenoeg krimpvrij.
Al deze stoffen zijn ook verkrijgbaar als op maat gemaakt rolgordijn. Ideaal dus als je in jouw interieur duo rolgordijnen met rolgordijnen wilt combineren.

EXTRA MOGELIJKHEDEN
Duo rolgordijnen staan ook mooi voor grote ramen en schuifpuien. Veel stoffen in de collectie zijn zelfs geschikt voor ramen tot maar liefst 270 cm breed.

VERDUISTERENDE STOF
Kies je voor een verduisterende stof? Dan wordt je duo rolgordijn standaard uitgevoerd in een verduisterend model. Hierbij zitten de twee stoflagen strak tegen elkaar aan, voor maximale verduistering. Je verduisterende duo rolgordijn wordt uitgevoerd met een stijlvolle koof en een verduisterende onderlat. Dit model blokkeert het licht vrijwel helemaal en is dus ideaal voor de slaapkamer.

ELEKTRISCHE BEDIENING
Je bedient met één druk op de knop één of meerdere duo rolgordijnen. Ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Kies je tevens voor een tijdschakelaar, dan gaan
bijvoorbeeld de duo rolgordijnen ’s ochtends omhoog en ’s avonds automatisch omlaag. Daarnaast is het mogelijk om je duo rolgordijn te bedienen met een PC,
tablet of smartphone, in combinatie met een Domotica-systeem.

Terug naar overzicht