Gilder Zen Firm hoofdkussen

Het Hoofdkussen Gilder Zen Extra Firm is vervaardigd uit het allerbeste materiaal en tot in de kleinste details uitgedacht om jouw nek een optimale steun te bieden. De horizontale dwarsnaad in het midden van het kussen ‘trekt’ het hoofd automatisch naar de juiste positie. Het kussen is verkrijgbaar in 5 verschillende hardheiden. Dit kussen heeft de hardheid: Extra Firm.
De Gilder Zen hoofdkussens zijn voorzien van een ingestikte dwarsnaad die horizontaal in het midden van het kussen zit. Door deze dwarsnaad wordt het hoofd automatisch in de juiste positie ‘getrokken’ en blijft de vulling van het kussen gelijkmatig verdeeld.

Aan de onderzijde van de hoofdkussens van Gilder Zen is een schoudercontour aangebracht, wat inhoudt dat deze met een boog loopt, zodat er ruimte is voor de schouder. Zo krijgt je hoofd de ondersteuning die het nodig heeft en zit de schouder niet ‘in de weg’.
Voor de juiste ondersteuning is het belangrijk dat het hoofd genoeg wegzakt in het kussen, want bij meer contact kan de druk beter worden verdeeld. Daarnaast is het ook belangrijk dat er voldoende tegendruk wordt geboden door het kussen, zodat die juiste ondersteuning ook daadwerkelijk plaats kan vinden. Op deze beide aspecten zijn de hoofdkussens van Gilder Zen uitvoerig getest. Aan de schouderzijde van het kussen zit een speciaal ontworpen 3D-mesh, een ademen gaas dat zorgt voor een perfecte ventilatie.

Afmeting 60 x 60cm

Terug naar overzicht